Bedrijven in Eindhoven: STOIT GROEP

Huren en verhuren in Eindhoven

 

Tijd voor een nieuw bedrijf. Ditmaal is de beurt aan Stoit Groep Eindhoven. Bij Stoit kun je terecht voor het huren en verhuren van woningen en appartementen. Ze bieden een volledige service. Zo kun je bijvoorbeeld geheel gemeubileerd huren of alleen gestoffeerd. Ze hebben een groot aanbod aan ruime villa’s en grote appartementen.

 

Expats en short stay

 

Stoit verhuurt veel aan Expats. Deze short-stay gasten hebben vaak behoefte aan een goed onderhouden en vaak gemeubileerd appartement. Dit zie je terug aan het aanbod op de site. Veelal grote appartementen en villa’s sieren de pagina.

Stoit.screenprint

Buiten Expats kan iedereen terecht bij Stoit. Want naast de  ruime appartementen hebben ze ook een groot aanbod aan modale woningen en appartementen. Ze helpen iedereen om hun ideale onderkomen te vinden.

 

Verhuren van  woning of appartement

 

Ben je zelf in het bezit van meerdere appartementen of wil je om anderen redenen je woning of  appartement verhuren? Stoit helpt, adviseert en begeleidt je graag in dit  proces. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden dan raden wij je aan om een kijkje te nemen op hun pas vernieuwde site.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s