Bedrijven in Eindhoven: Happy Idiots Online Marketing

Online marketing in Eindhoven

 

In ons vorige blog bericht besproken we al dat er veel bedrijven in de regio huisvesten. Vandaag duiken we het centrum in en komen uit bij happy idiots. Deze vak idioten bezetten het oude Eindhovens Dagblad kantoor aan de Keizersgracht. De online idiots bieden verschillende online marketing disciplines aan. Denk aan zoekmachine optimalisatie, display marketing, SEA, conversie optimalisatie en affiliate marketing. Benieuwd wat het allemaal is? Kijk dan op de blog van Happy Idiots.

 

 

Happy Horizon marketing groep

 

Inmiddels werken er z’n 20 jonge en ambitieuze mensen. Het bedrijf is een aantal jaar terug opgericht en groeit sindsdien erg hard. Vooral het laatste jaar want vorig jaar heette het nog McCloud Online Idiots. Door een samenwerking aan te gaan met Happy Cactus veranderde ook de naam. Hierna volgde er meer bedrijven in ”happy” groep, die officieel onder gebracht zijn onder happy horizon.

Naast Happy Idiots en Happy Cactus vallen ook happy online, happy & healthy en happy leads onder de marketing groep. Met de verschillende bureaus kunnen ze klanten van a tot z begeleiden.

Wil je meer informatie over Happy Idiots kijk dan vooral even op hun site.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s