Bedrijven in Eindhoven: Repairlab smartphone reparatie

Smartphone reparatie in Eindhoven (en Helmond).

 

In Eindhoven zijn vanzelfsprekend veel bedrijven gehuisvest. Niet alleen in het centrum, maar ook in Woensel, Tongelre, Strijp (S), Brainport of op de verschillende industrieterreinen die de Lichtstad rijk is.

 

De Hurk is één van deze industrieterreinen. Tussen de vele bedrijven kun je terecht wanneer je schade hebt aan je smartphone, tablet of laptop. Repairlab reparatie opereert namelijk vanuit de Dillenburgstraat 11c. Hier kun je niet alleen terecht voor reparatie maar ook voor service en onderhoud. De goede bereikbaarheid en de snelle service maakt het een hotspot voor menig smartphone bezitter. De reparatie is vaak klaar terwijl je wacht en tijdens het wachten kun je shoppen voor de leukste en praktische telefoon accessoires. op hun blog hebben ze vaak tips of leuke weetjes zoals deze infographic over ”Smartphone gebruik op de WC”.

 

Repairlab-eindhoven2

 

Bedrijventerrein de Hurk

 

Naast Repairlab vind je veel verschillende bedrijven op de Hurk. Bijvoorbeeld het bekende ErgonVDL groep, verschillende auto bedrijven en de internationaal opererende groothandel Hanos.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s